Riebalų nusiurbimas – nežinia kada prireiks

Yra tokia grupė žmonių, kurie labai skeptiškai žiūri į visas plastines ir estetines operacijas. Ne išimtis ir riebalų nusiurbimas, tačiau ar tai tikrai yra geras požiūris? Manome, jog ne. Kaip ir nėra gerai atlikti nesuskaičiuojamo kiekio plastinių operacijų dailinant savo kūną, taip ir nėra gerai manyti, jog plastinės operacijos yra kažkas neigiamo, blogo, žalingo, nes riebalų nusiurbimas yra tokia procedūra, kurios gali prireikti labai skirtingiems žmonėms, tiek podiumo gražuolėms, tiek senolei ar net vaikui.

liposuction-locations-600x323[1]

Poreikio nusiurbti riebalus priežastys būna labai įvairios, tačiau pagrindinė yra ta, jog nepavyksta papildomų riebalų pašalinti jokia kita metodika. Su tuo susiduria jau ir mokyklinio amžiaus vaikai, ką bekalbėti apie suaugusius ar senyvo amžiaus žmones, kurie susiduria ir su kita problema – neelastinga oda, tad net ir riebalų nusiurbimas ne visada yra geras pasirinkimas, reikia nemažai padirbėti dar prieš operaciją siekiant elastingumo, norint pasiekti geriausią efektą.

Vaikams ir jauniems žmonėms kur kas lengviau, nes jų oda savaime yra kur kas elastingesnė lyginant su senyvais žmonėmis. Žinoma, jei nėra kokių odos problemų. Bet kuriuo atveju, yra įvairios procedūros elastingumui didinti, todėl gydytojas prieš imdamasis riebalų nusiurbimo operacijos įvertina odos ir jos audinių būklę bei, jei reikia, paskiria procedūras.

Nuolat į plastikos specialistus kreipiasi žmonės, kurie tikisi, jog riebalų nusiurbimas padės jiems numesti svorio, tačiau tai toli gražu nėra svorio metimo būdas, kadangi riebalai, kuriuos galima nusiurbti, sudaro tik nedidelę dalį antsvorio ir yra paskutinės etapas siekiant idealios figūros. Taigi, jei skundžiatės pernelyg dideliu svoriu, pirmiausia kreipkitės į dietologus, rinkitės aktyvesnį gyvenimo būdą, o tik numetę svorį ir pamatę, jog liko riebalų, kuriuos reikėtų pašalinti, kreipkitės į specialistus šiuo klausimu. Kitaip- negausite norimo efekto ir galvosite, kad riebalų nusiurbimas tik apgaulė. Net jei ir kreipsitės į gydytoją, jis, būdamas geras specialistas, Jus pirmiau nukreips tvarkytis antsvorio bėdų pas kitus specialistus, o Jums patars pas jį sugrįžti tik po kurio laiko.

Leave a comment